Vi hylder lokale erhvervssuperhelte

Rebild Erhvervsudviklingsråd stiftede i 2015 en ny årlig erhvervspris, Vækst- og Udviklingsprisen, som blev uddelt for første gang i 2016.

Prisen har siden da fået nyt navn og hedder i dag Erhvervspris Rebild. Prisen hylder enkeltpersoner, virksomheder og organisationer, der har gjort en ekstraordinær indsats for erhvervsudviklingen i Rebild. 

Her er de 8 nominerede

DVI Energi

DVI Energi 

DVI Energi udvikler og producerer med stor succes varmepumper, og har bevist, at både design, udvikling og produktion kan foregå i Danmark. Kraftig vækst gennem årene med i dag knapt 50 medarbejdere. De har et særligt fokus på bæredygtig forretningsudvikling. 

Den bette tømrer

Den Bette Tømrer

Fra en ”simpel” tømrer-enkeltmandsvirksomhed til 30 medarbejdere på få år. Morten har i imponerende grad lykkedes med at skalere virksomheden, udover det sædvanlige i håndværkerfaget. Den Bette Tømrer tager desuden et socialt ansvar i deres rekrutteringsproces. 

to mænd der kigger ind i en kabelboks

X-Automation

I en tid, hvor fokusset på miljømæssige udfordringer er afgørende, er X-Automation frontløber i at udvikle fjernvarmesystemer, der er både effektive og miljøvenlige, bemærkelsesværdigt. Deres bidrag til at skabe bæredygtige løsninger er ikke kun en fordel for virksomheden, men også for samfundet som helhed.

Vinstokke

Guldbæk Vingaard

Guldbæk Vingaard er en af landets få vingårde, som drives med stor succes. De har en vinproduktion, som er kåret med guldmedalje internationalt. De har ambitiøse vækstplaner, som rækker langt ud over en vinproduktion - heriblandt et helt nyt hotelprojekt, der skal gøre Guldbæk Vingaard til en endnu mere attraktiv spiller.   

Michael Wulff

Michael Wulff

Michael Wulff har vist imponerende vækst gennem bl.a. opkøb, består i dag af mere end 50 medarbejdere. Virksomheden løfter en stor opgave i forhold til lærlinge og arbejdskraft – er meget bevidst om, at det er en nødvendighed for i fremtiden at kunne få den nødvendige arbejdskraft.

Turnpikes

Turnpikes

CEO og founder,Tim, har opbygget en solid og ambitiøs IT virksomhed, fra enkeltmandsvirksomhed i 2015 til nu 35 ansatte henover 19 medarbejdere fra forskellige nationaliteter. Hovedkontor i Støvring og international udsigt med kontor i København, Indien og Canada.

Bisgaard Vinhandel

Bisgaard Vinhandel

Bisgaard Vinhandel i Støvring har et stort engagement i at bringe verdensklasses vine til lokalsamfundet, hvilket har gjort butikken til et destinationssted for vinelskere. De afholder arrangementer, smagninger og workshops, der er med til at skabe et rum, hvor folk kan mødes, dele erfaringer og lære sammen.

Træ

Norlund

Norlund er dansk leverandør af certificeret konstruktionstræ til de danske tømmerhandlere og råder over et af de mest moderne nordiske nåletræssavværker. Norlund har certificeringer inden for CE, FSC, PEFC og ISPM15, hvilket viser et stort engagement i at bevare vores skove og natur.

AFSTEMNINGEN ER SLUT

Hvilke kriterier indstilles ud fra?

Kender du en virksomheder, organisation eller enkeltperson der har bidraget med et eller flere af følgende kriterier i det forgangne år:

  1. Har gjort det ekstraordinært godt for erhvervslivet
  2. Er ambassadør og hjælper med at sætte Rebild på landkortet 
  3. Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Rebilds erhvervsliv
  4. Har skabt en iværksættervirksomhed, der inspirerer og er et forbillede for andre iværksættere. 

Vinder af prisen 2023

Niels Moes

I 2023 løb Niels Moes, en foregangsmand for naturbevarelse og en ildsjæl inden for kultur- og oplevelsesbranchen, med prisen.

Han var blandt de 3 nominerede til prisoverrækkelsen, som fandt sted den 26. januar i Business Park Nord til Årsmøde for erhvervsdrivende i Rebild. De 2 andre nominerede til erhvervsprisen var Maskinfabrikken Esko og Smartcykler.dk 

Monsido statistik