Mød teamet og find dit match

Find den erhvervskonsulent hos Business Rebild, som bedst passer til dine spørgsmål og din virksomheds behov.

Vi er din lokale sparringspartner, som giver dig uvildig, gratis vejledning og sætter nye øjne på udviklingen i din virksomhed. Vores opgave er at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med udgangspunkt i dine behov.  

Mia Bentsen

Mia Bentsen

Erhvervskonsulent

Brug Mia som sparringspartner, når du bl.a. har brug for gode råd om salg, kommunikation og markedsføring. Du kan desuden tage fat i Mia, hvis du driver en virksomhed inden for e-handel eller servicesektoren og har brug sparring om forretningsudvikling, optimering og vil blive klogere på dine muligheder. Mia er desuden med i den lokale og regional indsats om ansættelse af højtuddannet arbejdskraft.  

Kontaktinfo:
Mobil: 41 77 61 98
E-mail: mibe@rebild.dk

Birgitte Frost Larsen

Birgitte Frost Larsen 

Erhvervskonsulent

Brug Birgitte som sparringspartnere til at komme i gang med, at tænke bæredygtige initiativer ind i din virksomheds udvikling. Birgitte har tæt dialog med bl.a. NBE, Det grønne rejsehold, Aalborg Universitet og andre aktører indenfor det grønne område. Birgitte driver desuden et netværk for alle aktører i bygge- og anlægsbranchen. 

Kontaktinfo:
Tlf.: 99 88 75 01
Mobil: 23 38 05 17
E-mail: bfla@rebild.dk

Bo Christensen

Bo Christensen 

Erhvervskonsulent

Brug Bo som sparringspartner, når du bl.a. har brug for gode råd om eksport, internationalisering og etablering på nye markeder. Bo er desuden en aktiv del af kommunens Task force enhed, som er en indgang for virksomheder, der ønsker at flytte deres virksomhed til Rebild. 

Kontaktinfo:
Mobil: 61 92 91 60 
E-mail: boch@rebild.dk

Jane

Jane Bejlegaard Lindberg

Erhvervs- og turistchef

Jane er ansvarlig for udvikling af det lokale erhvervskontor, Business Rebild, samt sætter hun virksomhedernes efterspørgsel på dagsordenen i det politiske system med det formål at sikre udvikling af erhvervslivet i Rebild. Jane driver i Business Rebild regi et netværk for alle større produktionsvirksomheder i Rebild.

Kontaktinfo:
Tlf.: 99 88 91 80 
Mobil: 50 82 55 93
E-mail: jbli@rebild.dk

Følg med i vores hverdag her

Monsido statistik