Mød medarbejdere

Jane B. Lindberg

Jane Bejlegaard Lindberg

Erhvervs- og turistchef

Jane er ansvarlig for udvikling af det lokale erhvervskontor, Business Rebild, samt sætter hun virksomhedernes efterspørgsel på dagsordenen i det politiske system med det formål at sikre udvikling af erhvervslivet i Rebild. Jane driver i Business Rebild regi et netværk for alle større produktionsvirksomheder i Rebild.

Kontaktinfo:
Tlf.: 99 88 91 80 
Mobil: 50 82 55 93
E-mail: jbli@rebild.dk

Thomas Nielsen

Thomas Nielsen

Erhvervskonsulent

Kontakt Thomas, hvis du har brug for sparring om digitalisering, hvordan du kommer i gang med at blive mere digital, eller hvis du vil i gang med at starte din egen virksomhed.Thomas driver et netværk for e-handelsvirksomheder i Rebild, e-Hub Rebild. 

Kontaktinfo:
Tlf.: 99 88 75 11
Mobil: 41 77 72 51
E-mail: thni@rebild.dk

Mia Bentsen

Mia Bentsen

Erhvervskonsulent

Brug Mia som sparringspartner, når du har brug for gode råd om salg, kommunikation og markedsføring. Du kan desuden tage fat i Mia, hvis du driver en virksomhed inden for handel og har brug sparring om forretningsudvikling, optimering og vil blive klogere på dine muligheder. Mia driver desuden et netværk for alle detailaktører i Rebild Kommune. 

Kontaktinfo:
Mobil: 41 77 61 98
E-mail: mibe@rebild.dk

Birgitte Frost Larsen

Birgitte Frost Larsen 

Erhvervskonsulent

Brug Birgitte som sparringspartnere til at komme i gang med, at tænke bæredygtige initiativer ind i din virksomheds udvikling. Birgitte har tæt dialog med bl.a. NBE, Det grønne rejsehold, Aalborg Universitet og andre aktører indenfor det grønne område. Birgitte driver desuden et netværk for alle aktører i bygge- og anlægsbranchen. 

Kontaktinfo:
Tlf.: 99 88 75 01
Mobil: 23 38 05 17
E-mail: bfla@rebild.dk