Sammen fremmer vi nordjyske virksomheder

Alle de lokale erhvervskontorer i Region Nordjylland, Erhvervshus Nordjylland og NordDanmarks EU-kontor arbejder tæt sammen, når det kommer til at vejlede nordjyske virksomheder. Vi kalder det Den Nordjyske Model.

Stærkt nordjysk samarbejde 

At udvikle nordjyske virksomheder. Det er opgaven, som 11 lokale erhvervskontorer fordelt over hele Nordjylland, det regionale Erhvervshus i Aalborg og på Mors og NordDanmarks EU-Kontor har tilfælles. Sammen udgør vi et komplet hold, hvor nordjyske virksomheder kan få uvildig og gratis sparring med det mål at styrke erhvervslivet og dermed hele Nordjylland.

I Nordjylland er samarbejdet på tværs dermed anderledes end i andre danske regioner. 

3 nøgleord danner rammerne 

Virksomheder på tværs af branche og størrelse har det til fælles, at de gennemgår nogenlunde de samme faser i en livscyklus fra idé til etablering, drift med videre. Selvfølgelig i hvert sit tempo, med hver sin strategi og med hver sine muligheder og udfordringer undervejs.

Med fokus på 3 nøgleord: lokal indsigt, specialistviden og erfaring gør, at vi er klar til at hjælpe og vejlede virksomheder uanset, hvilken fase de er i.   

Vi tager altid afsæt i den enkelte virksomhed, og gennem dialog identificerer vi udfordringer og behov hos virksomheden. Herefter sætter vi det bedste hold til at hjælpe virksomheden videre med at få udviklet sit potentiale.  

Den Nordjyske Model

Aktører i den nordjyske model

Det er de 11 lokale erhvervskontorer fordelt over hele Nordjylland, Erhvervshus Nordjylland og NordDanmarks EU-kontor, som samarbejder om erhvervsfremme i Nordjylland og dermed styrker erhvervslivet: 

Vil du vide mere? 

Vil du have flere informationer om, hvordan vi samarbejder i Region Nordjylland, og arbejdet med Den Nordjyske Model, og hvordan vi tænker det ind i vores indsatser i Rebild? 

Jane B. Lindberg

Jane Bejlegaard Lindberg 
Kontaktinfo:

Tlf.: 99 88 91 80 
Mobil: 50 82 55 93
E-mail: jbli@rebild.dk

Mia

Mia Bentsen 
Kontaktinfo:

Mobil: 41 77 61 98
E-mail: mibe@rebild.dk

Monsido statistik