Skal du have styrket din organisation eller udvikle dig som leder?

Det kræver en professionel og dygtig ledelse at drive din virksomhed. Her kan det være relevant for dig at få sparring om, hvordan du udvikler dine ledelseskompetencer - her kan en dialog med os være første step på vejen.

Vi hjælper dig og din virksomhed med sparring og en god dialog om, hvilke udfordringer I har i organisationen, og hvordan vi sammen finde den rette løsning for jer. Vi kan fx hjælpe dig godt på vej med at...  

  1. Etablere en professionel bestyrelse eller et advisory board og har brug for kortlægning af bestyrelseskompetencer, så du får den optimale sammensætning i din bestyrelse? Vi kan give dig indspark til, hvordan du helt lavpraktisk kommer i gang med dette, og evt. finde relevante bestyrelsescamps, hvor du får indspark og konkrete råd til bestyrelsesarbejdet, og det at have en professionel bestyrelse. 
     
  2. Udvikle dig og din organisation, så du sikrer, at din virksomhed følger med tiden, har indsigt i nye trends, er på forkant med udviklingen, så virksomheden forbliver konkurrencedygtig.
     
  3. Udarbejde strategiarbejde og fastlægge en langsigtede plan for virksomhedens forretningsmål
Jane

Jane Bejlegaard Lindberg 

Mobil: 50 82 55 93

Bo

Bo Christensen 

Mobil: 61 92 91 60 

Birgitte Frost Larsen

Birgitte Frost Larsen 

Mobil: 23 38 05 17

Mia

Mia Bentsen

Mobil: 41 77 61 98

Følg os på sociale medier

Monsido statistik